dijous, 19 d’agost del 2010

Mario


19 d’agost.

Mario.


En Mario és el venedor de bolinhas de la platja de la Ilha de Tavira. Incansable i de bon humor, recorre la sorra d’aquesta llarga platja, anunciant la seva mercaderia amb un crit característic (sembla que porta fent-ho des de que era un nen).
En certa manera, en Mario és un self made man. S'ha creat el seu propi personatge, se'l creu i el treballa cada dia: els shorts, la samarreta i la gorra de visera blancs, les ulleres rodones, la seva manera d’entonar l’anunci de la venda de bolinhes, el somriure sempre a la boca... Fins i tot du tatuada a la cama esquerra la seva pròpia caricatura (que també apareix a la samarreta i la gorra). Tot un personatge, que se’ns ha fet entranyable.
________________________________________________________________

1 comentari:

Manel Muntada ha dit...

És del més interessant i commovedora aquesta imatge i aquesta petita història que ens portes Mònica. Personalment, i donat que a la meva infantesa van ser importants les platges atlàntiques, tinc molts records de personatges d’aquest tipus. Persones senzilles, senceres i alegres que insuflen vida i generen entranyables records...